Laatste nieuws

Keepersdagen Keepersschool Midden-Nederland

Keepersdag DTS EDE
Foto: DTS Ede

Keepersschool Midden-Nederland organiseert in de herfstvakantie op maandag 19 oktober een keepersdag bij Zwart-Wit’63 in Harderwijk en op woensdag 21 oktober een keepersdag bij DTS in Ede.

Zwart-Wit’63

Op maandag 19 oktober 2015 organiseert Zwart-Wit’63 Harderwijk een keepersdag voor jeugdkeepers uit de regio. Deze keepersdag staat onder leiding van Rob en Lambert van Keepersschool Midden-Nederland.

Van 9.00 tot 16.00 uur zijn de keepers actief in allerlei verschillende trainingsvormen om hun techniek te verbeteren. Aan het eind van de dag ontvangen alle keepers een certificaat en een aandenken. Jeugdkeepers van 6 t/m 19 jaar kunnen zich nog inschrijven voor deze dag via de volgende link: zwartwit63.nl/keepersdag.

DTS Ede

Op woensdag 21 oktober 2015 organiseert DTS Ede de jaarlijkse keepersdag. Dit jaar vieren we een jubileum. Al voor het 10e jaar wordt dit georganiseerd in samenwerking met Keepersschool Midden-Nederland, onder leiding van Rob en Lambert Jager. Geïnteresseerde keepers kunnen zich nog inschrijven voor de jaarlijkse keepersdag via de volgende link: dtsede.nl/keepersdag-dts-ede.

Naar boven

SALE !