Laatste nieuws

1 mei keepersdag bij Advendo’57 met Keepersschool Midden-Nederland

Foto: Monique Saaltink

Voetbalvereniging Advendo‘57 en de Arnhemse afdeling van Keepersschool Midden-Nederland organiseren op woensdag 1 mei 2019, net als vorig jaar, een keepersdag bij VV Advendo‘57 op Sportpark Allemanskamp, Schras 65 in Ederveen. De keepersdag op de velden van de Zaterdag Derdeklasser bevindt zich wederom in de vertrouwde handen van Lambert en Rob Jager, de oprichters en eigenaren van Keepersschool Midden-Nederland. Op een leuke en leerzame manier gaan de trainers van Keepersschool Midden-Nederland met deelnemers aan de slag om een betere keeper te worden. Op een uitdagende en motiverende manier die past bij de veranderende rol van de keeper in het moderne voetbal.

Er wordt uitgegaan van en gewerkt naar de mogelijkheden die iedere keeper heeft. Doelgericht komt de techniek van het keepen aan bod in wedstrijdechte situaties. De ervaren en gepassioneerde keeperstrainers leggen de lat haalbaar net iets hoger, geven tips en voorbeelden, zodat keepers die meedoen aan de keepersdag veel leermomenten beleven terwijl ze tegelijkertijd flink aan de bak moeten.

De oudste Gelderse keepersschool heeft als onafhankelijke keepersopleiding ruim twintig jaar ervaring. Daarin zijn meer dan driehonderd keepers vakkundig opgeleid. Vanwege de goede contacten van Keepersschool Midden-Nederland met BVO’s hebben in twee decennia tijd al veel talenten de sprong naar de jeugdopleiding van een profclub kunnen maken. Op keepersdagen van Lambert en Rob jager zijn al vaker talenten ontdekt, zodat deelname voor iedere keeper een mooie uitdaging kan zijn om ook ontdekt te worden. Iedere deelnemer krijgt door de adviezen en ondersteuning tijdens de keepersdag in ieder geval de kans verder te komen in zijn of haar ontwikkeling.

Alle keepers uit de regio, jongens en meisjes van 6 t/m 19 jaar, zijn welkom. Trainers of keeperstrainers die op 1 mei een bijdrage willen leveren aan deze dag, om al doende meer kennis over het keepen te vergaren, kunnen zich eveneens aanmelden. De keepersdag kost, inclusief een lunch, € 20,00. Er is die dag een keepersshop van keepershandschoenenmerk OneKeeper aanwezig. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij VV Advendo’57 door een email te sturen naar: jeugdzaken@advendo57.nl

Naar boven

SALE !