Doelman in de dop

Doelman in de dop Brent Müller (Trekvogels F2)

Brent Muller KlasseKeepers
Foto: Maarten Omvlee

Klassekeepers.com is er voor alle gepassioneerde amateurkeepers van Nederland: schitterende selectiekeepers, doelverliefde dames, vasthoudende veteranen, jonglerende jeugdkeepers.

Omdat de jeugd de toekomst heeft, stelt Klassekeepers.com zich ten doel om doelmannen in de dop uit heel ons land te portretteren.

Brent Müller, de klassekeeper keeper van het F2-team van de Nijmeegse voetbalclub Trekvogels, bijt met klem de spits af. Brents enthousiasme en flair springen in het oog. Jeugdtrainer Jochems vergelijkt de spring in het veld met de meest succesvolle Oranje-keeper allertijden. Brent bewondert de nationale goalie van onze Zuiderburen.

Help Klassekeepers.com in haar zoektocht naar jonglerende jeugdkeepers. Stuur tips naar info@klassekeepers.com en benadruk waarom het talent dat u heeft gespot een film waard is. Maarten Omvlee neemt contact op met de tipgever om de mogelijkheden en kosten te bespreken. Zo kan elke opvoeder of begeleider in het bezit komen van een unieke DVD, in een mooie DVD-box, die met de jaren alleen maar mooier wordt!

Naar boven

SALE !