Laatste nieuws

Keepersdagen in de herfstvakantie bij Keepersuniversity Michel Veurink

Foto: Maarten Omvlee

Keepersuniversity Michel Veurink, de Enschedese keeperopleiding van Michel Veurink, staat garant voor een levendige, doorlopende jaarplanning. De keepersdagen met speciale, deskundige gasten in vakanties, zijn inmiddels een bekend fenomeen in Oost-Nederland. In de herfstvakantie zijn er zoals gebruikelijk weer twee aantrekkelijke keepersdagen voor zowel dames als heren, jongens en meisjes. Kenmerkend voor de keepersdagen zijn de kleine groepen waarmee gewerkt wordt. Daardoor kunnen alle deelnemers op hun eigen niveau hun voordeel doen met alle facetten van het keepen die op zo’n keepersdag aan bod komen. Voor de clubs waar de dagen gehouden worden, is het ook een prima kennismaking met de nieuwste methoden om basistechnieken aan te leren en jeugdkeepers vanuit reeds aanwezige kwaliteiten beter te maken.

Meiden / Dames Keepersdag
Op dinsdag 23 oktober wordt de keepersdag exclusief voor meiden en dames gehouden bij CVV Sparta in Enschede. Aan de Kortkampweg 44 te Enschede zal Sonny Hulst, de keeperstrainer die bij de KNVB de meiden van Oranje in de leeftijd van twaalf tot en met vijftien jaar traint, aanwezig zijn. De geboren Amsterdammer, de oprichter van de Goalkeepers Academy die ook in Utrecht actief is in de onderbouw van de FC Utrecht Academie, is een expert op het gebied van keeperstrainingen voor jeugdige jongens en meisjes. Roy Elferink, trainer van de dames van Jong FC Twente en Rick Scherp, de keeperstrainer van de vrouwen van ‘De Trots van het Oosten’ komen ook naar CVV Sparta. De deelnemers zullen ook geïnspireerd worden door de aanwezigheid van Nicky Evrard en Lois Nïenhuis. Evrard is de nationale keepster van België die sinds 2017-2018 uitkomt voor het damesteam van FC Twente dat in de Eredivisie speelt. Lois Nïenhuis is momenteel één van de drie selectiekeepsters bij dat vrouwenteam van FC Twente.

Keepersdag VV Haaksbergen | SV Bon Boys | HSC’21

Voor iedereen die een graag een betere keeper wil worden, is er een keepersdag op vrijdag 26 oktober bij Sportvereniging Bon Boys, aan de Kolenbranderweg 11 in Haaksbergen.

Beide keepersdagen kosten € 20,00 per deelnemer. Bij de prijs inbegrepen zit een lunch en een certificaat. Degenen die aan de keepersdagen willen deelnemen kunnen zich op www.keepersuniversity.com aanmelden. Klik bovenaan in de menubalk op ‘Keepersdagen’.

Naar boven

SALE !