Laatste nieuws

KeeperzCamp in het buitenland: ‘The FC Barcelona Edition’

Foto: KeeperzAcademy

De KeeperzAcademy van Bjørn van Haaren organiseert voor de derde keer een KeeperzCamp in het buitenland. Van 28 april tot en met 3 mei 2019 kunnen keepers zes dagen leven en trainen als een prof tijdens ‘’The FC Barcelona Edition’.

Door de samenwerking met Ricard Segarra, het Hoofd Keepersopleiding van FC Barcelona, is het mogelijk voor de deelnemers om tien keer te trainen onder leiding van keeperstrainers van Barca en de staf van de KeeperzAcademy op en rondom de velden van het trainingscomplex van de Catalaanse club: Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ook zullen er keeperstrainingen van FC Barcelona worden bezocht. Misschien vangen de deelnemende keepers nog een glimp op van Jasper Cillessen of Marc-André ter Stegen. De FC Barcelona Academy toont door middel van een videotraining hoe de drievoudig wereldkampioen haar filosofie omtrent de opleiding van keepers in de praktijk brengt. Vanzelfsprekend ontbreekt in het programma van het KeeperzCamp de FC Barcelona Experience, oftewel de Camp Nou Tour, niet.

Het KeeperzCamp biedt plaats aan maximaal vierentwintig keepers in de leeftijd van twaalf tot achttien jaar. De keepers kunnen familie, vrienden of bekenden meenemen naar Spanje. Er zijn vijf overnachtingen in Catalonië. De prijs voor keepers bedraagt € 499,00 en voor medereizigers € 399,00. Geïnteresseerden kunnen zich, met opgave van de geboortedatum van de keeper en het aantal medereizigers, laten registreren en inschrijven door een e-mail te sturen naar: info@keeperzacademy.nl

KEEPERZACADEMY FC BARCELONA

DE KEEPERZACADEMY MET STAANDE VIERDE VAN RECHTS: RICARD SEGARRA. FOTO: KEEPERZACADEMY

Naar boven

SALE !