Laatste nieuws

Keepersschool Midden-Nederland verzorgt voor de tweede keer een keepersdag bij SDC Putten

Foto: Maarten Omvlee

De Arnhemse Afdeling van Keepersschool Midden-Nederland heeft een goede reputatie in het verzorgen van keepersdagen bij clubs op hun eigen sportpark. Dat de oudste Gelderse keepersschool geen moeite heeft om de velden van thuisbasis, Sportcentrum Papendal, te verlaten blijkt uit de inmiddels vermaarde keepersdagen bij DTS Ede en Zwart Wit’63 (Harderwijk).

Op vrijdag 4 mei verzorgt het trainersteam van Keepersschool Midden-Nederland, onder leiding van Lambert en Rob Jager, voor de tweede keer een keepersdag in Putten. Op Sportpark Putter Eng van Zaterdag Hoofdklasser SDC kan elke keeper of keepster van zes tot en met negentien jaar weer leerzaam lol beleven aan het keepen.

Lambert Jager richt zicht zich met de begeleiding van keepers al jaren in binnen- en buitenland niet alleen op talenten. De oud keeperstrainer van onder meer De Graafschap, Sportclub Cambuur en Vitesse, die in China en Libië ook de jeugd enthousiast maakte voor het keepen, maakt op zijn verbroederende manier van keepen een breedtesport: “Van jong tot oud, jongen of meisje het maakt niet uit! Als jij een enthousiaste keeper bent die graag beter wil worden, is deze dag iets voor jou!”

De keepersdag bij SDC Putten duurt op 4 mei van 09.00 tot 16.00 uur. Op de velden aan de Roosendaalseweg 111 in Putten worden de deelnemers in kleine groepen ingedeeld. Het inschrijfbedrag bedraagt € 19,95. Een lunch en drinken zijn inbegrepen bij de prijs. Je hoeft geen lid te zijn van voetbalclub SDC Putten. Iedereen die belangstelling heeft in het keepen is welkom. Inschrijven kan via keepersdag@sdcputten.nl

Naar boven

SALE !