Laatste nieuws

Doelgericht keepen en keepers trainen ‘The Liverpool Way’ Editie twee

Op 1 en 2 juni vindt in stadion Galgenwaard en op de velden van VV De Meern voor de tweede keer de keeperstweedaagse plaats die georganiseerd wordt door Kees van Laaren van keepersschool Midden-Nederland, in samenwerking met John Achterberg van de Liverpool Keepers Academy.

Tijdens de tweede editie van keepen en keepers trainen ‘The Liverpool Way’ wordt er op zaterdag 1 juni, in het supportershome van FC Utrecht, in stadion Galgenwaard, ingezoomd op de aanpak van de keeperstrainer. Het volgen van een keeperscursus en bemachtigen van een keeperstrainersdiploma is niet automatisch een garantie voor het geven van goede keeperstrainingen volgens keepersschool Midden-Nederland en de Liverpool Keepers Academy. Vandaar dat er tijdens de eerste dag van de keeperstweedaagse, een dag puur bestemd voor keeperstrainers, actief de hand gelegd wordt op praktische zaken als: Hoe plan je trainingen? , Waar moet je op letten bij de uitvoering van de oefenstof? , Hoe ga je pedagogisch verantwoord met de keepers om?, Waar liggen de kansen om keepers zich optimaal te laten ontwikkelen en als keeperstrainer tegelijkertijd beter te worden?

John Achterberg – keeperstrainer van de selectiekeepers van Liverpool FC -, David Rydings – loop- en coördinatietrainer van Liverpool, en de Spanjaard Jose Sambade – oud keeperstrainer van Besiktas, Kitchee (China) en Fulham FC -, zullen aan de hand van voorbeelden uitleggen hoe er met die praktijksituaties in de absolute top wordt omgegaan. Ter ondersteuning worden de deelnemers in groepen ingedeeld om de theorie met doelgerichte opdrachten om te zetten in adequate trainingsvormen. Het groepswerk wordt nabesproken, waarbij John Achterberg en Jose Sambade uitleggen wat goed doordacht in elkaar zit en wat verbeterd kan worden.

The Liverpool Way Editie 2 KlasseKeepers

JOHN ACHTERBERG COACHT KEEPERS OP ZONDAG 3 JUNI 2018.

Op zondag 2 juni vindt voor de tweede maal de keepersdag van de Liverpool Keepers Academy plaats bij VV De Meern. Net zoals vorig jaar tussen 9.00 en 12.00 uur voor keepers en keepsters van 6 tot en met 11 jaar, terwijl keepers tussen 12 en 20 jaar welkom zijn van 13.30 tot 17.00 uur. De trainingsvormen worden in kleine groepen uitgevoerd door de keeperstrainers van keepersschool Midden-Nederland onder leiding van John Achterberg en Jose Sambade. Sambade staat dankzij YouTube-filmpjes bekend om zijn doelgerichte-, innovatieve- en gevarieerde oefeningen. De keepers- en keeperstrainers worden op de wijze waarop Liverpool haar jeugd- en selectiekeepers traint gecoacht en getraind. Net als in juni van het vorige jaar verzorgt David Rydings een efficiënte warming up, waarmee de keepers ook na de keepersdag uit de voeten kunnen.

De prijs voor trainers die willen deelnemen aan de tweedaagse is € 75,00. Bij de prijs inbegrepen zijn twee drankjes op dag één, een lunchpakket en twee drankjes op dag twee. Tevens ontvangt iedere deelnemende trainer een shirt en een adviesrapport. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar de liverpoolkeepersacademy@gmail.com. Elke inschrijving wordt definitief zodra de € 75,00 is overgemaakt op rekeningnummer NL44KNAB0257146598 van C.J. van Laaren onder vermelding van ‘coach dag 1 en 2 juni’ en de naam.

Keepers die willen deelnemen aan de keepersdag op zondag 2 juni bij VV De Meern kunnen een e-mail sturen naar de liverpoolkeepersacademy@gmail.com. Tot 1 april is de prijs van de voorinschrijving € 42,50. Daarna bedraagt de prijs € 47,50. Elke inschrijving wordt definitief zodra het geld is overgemaakt op rekeningnummer NL44KNAB0257146598 van C.J. van Laaren onder vermelding van ‘keepersdag 2 juni’ en de naam.

The Liverpool Way Editie 2 KlasseKeepers

JOHN ACHTERBERG DEMONSTREERT DE UITGANGSHOUDING OP 3 JUNI 2018.

Naar boven

SALE !