Laatste nieuws

KeepersUniversity Michel Veurink viert tienjarig bestaan met tweede locatie

KeepersUniversity Michel Veurink KlasseKeepers
Foto: KeepersUniversity

Vanaf vrijdag 1 maart gaat de KeepersUniversity van Michel Veurink wekelijks op Sportpark Ossenkoppelerhoek in Almelo keeperstrainingen geven. De trainingen zullen elke vrijdagavond plaatsvinden. Ze zijn bedoeld voor iedereen die de gedrevenheid en de passie heeft om te willen trainen als een prof. Op vrijdag 1 maart is er op het Almelose sportpark, waar Tweedeklasser Oranje Nassau haar thuiswedstrijden speelt, een gratis proeftraining. Voor de proeftraining zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus is het handig om je tijdig aan te melden op www.keepersuniversity.com.

KeepersUniversity Michel Veurink bestaat op 1 maart precies tien jaar. In 2009 maakte Michel Veurink op de eerste dag van maart zijn droom, het starten van een eigen keepersschool, met als doel het begeleiden van kinderen die graag keepen uit het verdomhoekje halen, waar in zijn geboorteplaats Enschede. Bij Victoria’28 waar hij als keeper in de jeugd voor het eerst gegrepen werd door het keepersvirus. Met de keeperstrainingen, die er structureel aankomen in Almelo, krijgt KeepersUniversity Michel Veurink een tweede trainingslocatie. Waarmee er ingesprongen wordt op de grote belangstelling die er in de regio is voor de aanpak van de Oost-Nederlandse keepersschool.

KeepersUniversity Michel Veurink werkt volgens een door Veurink eigenhandig ontwikkelde trainingsmethode. Met als grondgedachte dat er altijd gewerkt wordt met kleine groepen om de juiste individuele aandacht te waarborgen. Waarbij de jonge keepers worden ingedeeld op basis van kwaliteit in plaats van op leeftijd. Keeperstrainer Michel Veurink inspireert gepassioneerd jeugdkeepers van elk niveau om voluit te gaan en alles uit hun kwaliteiten te halen. De ex-prof van FC Twente en Heracles Almelo laat zijn pupillen trainen als een prof. Veurink hanteert vanuit zijn eigen ervaringen doelbewust de uitspraak: “Keepers zijn niet gek. Keepers zijn liefhebbers! Want ze willen altijd hard werken.” Tegenwoordig is de bevlogen, voormalige hoofdklassekeeper van De Tubanters 1897, naast het leiden van zijn keepersopleiding, ook keeperstrainer bij KVV Quick’20 en de voetbalacademie van FC Twente.

In Enschede, waar het voor KeepersUniversity Michel Veurink een decennium geleden begon, wordt er inmiddels door ruim 130 jeugdkeepers in kleine groepen elke week getraind. Een doorlopend trainingsprogramma maakt dat mogelijk. KeepersUniversity Michel Veurink, ouders hebben vanuit hun waardering voor Veurinks aansprekende opleidingsmethode die naam bedacht, werkt samen met Sporting Lissabon, Liverpool FC en Borrusia Dortmund.

KeepersUniversity Michel Veurink KlasseKeepers

FOTO: KEEPERSUNIVERSITY MICHEL VEURINK

Naar boven

SALE !