Laatste nieuws

Bijscholing Keepersworld.nl door Miquel Miranda van Sporting Lissabon

Foto: Maarten Omvlee

Keepersworld.nl organiseert op maandagavond 29 april 2019 van 18.30 tot 22.00 uur een bijscholing in samenwerking met Sporting Lissabon. Speciaal voor keeperstrainers en trainer-coaches met of zonder UEFA-diploma. Bij VV Kolping Boys, Sportpark De Nollen, Beverdam 3, 1822 AA Alkmaar.

Het doel is dat trainers in hun dagelijkse praktijk meteen profijt hebben van de informatie die wordt geboden. De avond bestaat uit een theoretisch- en praktisch gedeelte. Aan het einde van de avond is de theorie en praktijk direct toepasbaar binnen uw club of keepersschool. Centraal staat de doorlopende leerlijn vanuit de jeugdopleiding naar de (eigen) senioren teams en de rol van de keeper in het hedendaagse voetbal. Een rol die die steeds feller en fysieker wordt.

Deze avond wordt gepresenteerd door Sporting Lissabon trainer Miquel Miranda. Miranda is verantwoordelijk voor de gehele leerlijn binnen de jeugdopleiding van Sporting Lissabon en voor de scouting van de club door heel Europa. De ervaren Portugees put uit een schat aan ervaring door zijn verleden bij Benfica met Jan Oblak en bij Sporting Lissabon met Rui Patricio.

Deelname aan deze avondbijscholing levert twee licentiepunten. De prijs voor de clinic bedraagt € 30,00. Bij de prijs inbegrepen een deelnamecertificaat en koffie en thee. Inschrijven is mogelijk op www.keepersworld.nl.

Naar boven

SALE !