Laatste nieuws

Keeperskamp Keepersworld.nl in samenwerking met Sporting Lissabon

Keeperskamp Keepersworld KlasseKeepers
Foto: Maarten Omvlee

Vanaf maandag 29 april tot en met woensdag 1 mei 2019 geeft Keepersworld.nl in samenwerking met Sporting Lissabon drie dagen keeperstraining op de manier zoals er getraind wordt bij ‘Sporting Clube de Portugal’ waar Bas Dost en Marcel Keizer actief zijn.

Miquel Miranda, hoofdcoördinator keepers van de jeugdopleiding van Sporting Portugal, zoals de club in de Portugese volksmond kortweg wordt genoemd, gaat samen met de trainers van Keepersworld.nl drie trainingsdagen verzorgen voor keepers. Het doel van de driedaagse is om de deelnemers aan den lijve te laten ervaren wat het is om te trainen als een prof op Champions League niveau. Naast dagelijkse trainingen van 09.30 tot 15.30, maken doelgerichte loop- en coördinatieoefeningen ook deel uit van het trainingsprogramma. Als aanvulling op de praktijk zijn er theoretische instructies over het hoe en waarom van de Portugese manier van keepen en trainen. Er komt ook een gastkeeper uit het Nederlandse betaalde voetbal naar het driedaagse Keeperskamp.

Het driedaagse Keeperskamp wordt gehouden op de velden van VV Kolping Boys, de thuishaven van Keepersworld.nl, in Alkmaar: Sportcomplex De Nollen, Beverdam 3, 1822 AA Alkmaar. De driedaagse is bedoeld voor jeugdkeepers die geboren zijn in de jaren 1999 tot en met 2010. Talenten die opduiken tijdens de drie keepersdagen kunnen zomaar gescout worden door één van de keeperstrainers van Sporting Clube de Portugal. Dat kan betekenen dat er een uitnodiging volgt voor een trainingsstage in Portugal.

Miguel Miranda komt samen met een collega keeperstrainer van de Academy van Sporting Lissabon naar Nederland. Hij is door zijn begeleiding in het verleden van de keepers Ederson Moraes (Benfica, Manchester City, Brazilië Onder 23), Jan Oblak (Atlético Madrid, Slovenië) en Rui Patricio (Wolverhampton Wanderers, Portugal) een expert op het gebied van het geven van keeperstrainingen aan de jeugd.

De prijs van het driedaagse Keeperskamp bedraagt € 150,00. Bij de prijs inbegrepen zijn de maaltijden, het drinken en een kledingpakket ter waarde van € 44,95 (shirt met lange mouwen, korte broek, kousen). Alle deelnemers ontvangen een deelnamecertificaat. Geïnteresseerde jeugdkeepers kunnen zich voor de drie dagen trainen als een prof op de website van Keeperswolrd.nl inschrijven door in de menubalk te klikken op ‘Aanmelden’.

Keeperskamp Keepersworld KlasseKeepers

Naar boven

SALE !