Laatste nieuws

Bij KeepersUniversity Michel Veurink kan je net zo trainen als Rui Patrício

KEEPERSDAG SPORTING KeepersUniversity Michel Veurink
Foto: Michel Veurink

Voor de tweede keer in amper zes maanden haalt KeepersUniversity Michel Veurink Miguel Miranda, de hoofdcoördinator keepers van de ‘Academy van Sporting Club de Portugal’, de jeugdopleiding van Sporting Lissabon, naar Nederland. Door de unieke samenwerking tussen Sporting Lissabon en KeepersUniversity Michel Veurink, die nu bijna een jaar bestaat, staat er op de Enschedese velden van VV Victoria’28, de uitvalsbasis van de Keepersuniversity, op 30 april en 1 en 2 mei aanstaande alweer een keepersdriedaagse op het programma.

Door de begeleiding van Miguel Miranda, in samenwerking met KeepersUniversity Michel Veurink, krijgt iedereen de kans om de Portugese manier van het trainen van keepers aan den lijve te ondervinden. Als je wil ervaren waardoor de nationale doelmannen Ederson Santana de Moraes (Manchester City, Brazilië), Jan Oblak (Atlético Madrid, Slovenië) of Rui Patrício (Sporting Lissabon, Portugal) in hun carrière de basis hebben gelegd voor succes, dan kan dat op 30 april, 1 en 2 mei in Enschede.

Deelnemers aan de keepersdriedaagse krijgen niet alleen een uitgelezen mogelijkheid om hun horizon te verbreden. Ze maken tevens kans op een stageweek in de hoofdstad van Portugal bij Sporting Lissabon, oftewel Sporting Clube de Portugal, zoals de Portugezen hun club noemen. Waar Bas Dost in de Primeira Liga de ene na de andere keeper het leven zuur maakt. De keepersdriedaagse kost € 189,00. Bij de prijs inbegrepen zit een shirt, drie maal een lunch, drinken elke dag en een certificaat. Geïnteresseerde keepers van alle leeftijden kunnen zich aanmelden op de website van Keeperuniversity Michel Veurink.

KeepersUniversity Michel Veurink

Naar boven

SALE !