Laatste nieuws

Uitdagende keepersdag Keepersschool Midden-Nederland bij Advendo’57

Foto: Monique Saaltink

VV Advendo’57 en Keepersschool Midden-Nederland hebben de handen ineen geslagen bij het organiseren van een keepersdag op zaterdag 23 juni 2018 op Sportpark Allemanskamp in Ederveen. De organisatie van de Keepersdag is in handen van Advendo’57 en Keepersschool Midden-Nederland verzorgt het inhoudelijke gedeelte op 23 juni. Alle keepers uit de regio, jongens en meisjes van 6 tot en met 19 jaar, zijn welkom. Trainers of keeperstrainers die een bijdrage willen leveren aan deze dag kunnen zich eveneens aanmelden.

De dag staat onder leiding van Lambert Jager (foto boven) en Rob Jager van Keepersschool Midden-Nederland. Deze drijvende krachten achter Keepersschool Midden-Nederland, een keepersopleiding met meer dan twintig jaar ervaring, sturen een team van ervaren en gepassioneerde trainers aan op de keepersdag bij VV Advendo’57 in Ederveen. Daardoor krijgen de deelnemers op een leuke en leerzame manier handvatten aangereikt om een betere keeper te worden. Op een uitdagende en motiverende manier die aansluit bij de veranderende rol van de keeper in het hedendaagse voetbal. Er wordt ingespeeld op de individuele mogelijkheden die elke keeper heeft. Vandaar dat alle jongens en meisjes die graag keepen, ongeacht hoe hoog zij spelen, op 23 juni welkom zijn. Voor ieder op z’n eigen niveau zijn er veel leermomenten. De trainers leggen voor iedereen de lat net iets hoger. Zodat de keepers onder deskundige begeleiding, waarbij plezier en presteren verantwoord hand-in-hand gaan, flink aan de bak moeten. Er wordt doelgericht vanuit wedstrijdsituaties gewerkt aan het verbeteren van de techniek van het keepen. Keepersschool Midden-Nederland is een onafhankelijke keepersschool die inmiddels meer dan driehonderd keepers heeft opgeleid en beschikt over een groot netwerk met daarin contacten met veel topclubs in Nederland.

Rob Jager

ROB JAGER (RECHTS) INSTRUEERT DE JEUGDKEEPERS. FOTO: MONIQUE SAALTINK

De kosten voor deze dag bedragen € 20,- inclusief lunch. Er is die dag ook een keepersshop aanwezig op de velden van VV Advendo’57. De keepersdag begint ’s morgens om 09.00 uur en eindigt ‘s middags om 16.00 uur. Inschrijven is mogelijk door een email te sturen naar: jeugdzaken@advendo57.nl

Het programma van de keepersdag bestaat uit de volgende onderdelen:

09.00 – 09.30 melden in de kantine, inschrijven, indelen, omkleden.
10.00 – 12.00 keeperstraining
12.00 – 13.15 opfrissen en lunch
13.15 – 15.45 keeperstraining
15.45 – 16.00 afsluiting keepersdag

Naar boven

SALE !