Laatste nieuws

Thema Derde Zwolsche keepersdag: De ruimte voorin

Foto: Maarten Omvlee

Op woensdag 28 februari 2018 vindt voor de derde keer de Zwolsche keepersdag plaats op de velden van VV Berkum: Sportpark De Vegtlust, Boerendanserdijk 53-55, 8024 AE Zwolle. Elk jaar maakt het organiserende ‘The Dutch Goalkeepers Academy’ van Eser Elmali, de ex-profkeeper van PEC Zwolle en FC Emmen, keeperstrainer van de Eredivisiedames van PEC Zwolle, er een spektakel van voor keepers van alle leeftijden.

Dit jaar richt de derde editie van de Zwolsche keepersdag zich op ‘de ruimte voorin’. Hoe keep je aanvallend? Hoe keep je verdedigend? Hoe kies je dan positie? Op die vragen krijgen de deelnemers op 28 februari ruimschoots antwoord tijdens twee veldtrainingen en een theorietraining waarbij er gewerkt wordt met videoanalyses. Trainers uit het betaalde voetbal delen hun kennis met de deelnemende, leergierige goalies. Er komt die dag ook een speciale gastkeeper naar Zwolle om door middel van een demonstratietraining het goede voorbeeld over te dragen. Om zo de jeugd te inspireren.

Alle keepers die meedoen met de derde Zwolsche keepersdag krijgen een tastbare herinnering mee naar huis. Er wordt middenin de krokusvakantie ook een ‘Talent van de dag’ gekozen. Deze keeper of keepster wordt met een speciale prijs gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling. Zo wordt duidelijk dat The Dutch Goalkeepers Academy haar thema, alles doen voor je eigen ‘The Next Level’, in alles laat terug komen.

Keepers die mee willen doen, kunnen zich bij ‘contact’ inschrijven op de website van The Dutch Goalkeepers Academy: www.thedutchgoalkeepersacademy.com. De derde Zwolsche keepersdag duurt van 11.00 tot 16.00 en de inschrijfkosten bedragen € 14,99.

Dit jaar richt de derde editie van de Zwolsche keepersdag zich op ‘de ruimte voorin’. Hoe keep je aanvallend?

Dit jaar richt de derde editie van de Zwolsche keepersdag zich op ‘de ruimte voorin’. Hoe keep je aanvallend?

Naar bovenAlle sweaters: 1+1 GRATIS!