Laatste nieuws

Keepersschool Boscolo start in maart weer met voorjaarscursus

Keepersschool Boscolo KlasseKeepers
Foto: Keepersschool Boscolo

Vanaf zondag 3 maart kunnen jeugdkeepers, voor het vierde jaar op rij, onder deskundige begeleiding van Keepersschool Boscolo hun doel om beter te worden als keeper, weer uitbundig nastreven op de velden van sportcomplex ‘it Gryn’; de thuisbasis van SC Stiens en Keepersschool Boscolo aan de Ieleane 1A te Stiens.

Op 3 maart start de eerste van elf keeperslessen, oftewel de beginners- en gevorderdencursus keepen, voor jongeren van zeven tot en met achttien jaar. De keeperstrainingen duren van 09.00 tot 10.30. De prijs voor elf deelnames bedraagt € 145,00. Bij de prijs inbegrepen zijn keepershandschoenen. Kinderen die nog nooit gekeept hebben, maar dat dolgraag willen leren, krijgen zo de gelegenheid om makkelijk in te stromen. Het is tevens mogelijk om voor € 55,00 een kledingpakket, bestaande uit keepersbroek, keepersshirt en windjack, aan te schaffen. Aanmelden voor de beginners- en gevorderdencursus kan op www.keepersschoolboscolo.nl. Ga op deze website naar de button ‘contact’.

Keepersschool Boscolo KlasseKeepers

FOTO: KEEPERSSCHOOL BOSCOLO

Er wordt gewerkt in kleine groepen van vier à vijf keepers die worden ingedeeld op niveau en leeftijd. Daardoor is er veel individuele aandacht voor de deelnemers. De trainers van Keepersschool Boscolo hebben allemaal een opleiding gevolgd bij Pro Goal. Daardoor kunnen zij met kennis van zaken de kinderen vooruit helpen. Met specifieke adviezen en algemene instructies komen de jeugdkeepers steviger in hun schoenen te staan, waardoor het plezier in het keepen, vanwege verbeterde vaardigheden, wordt vergroot. De jonge keepers krijgen inzicht in wat ze kunnen en leren zodoende zichzelf te zijn in het doel.

Na de elf trainingen krijgen de deelnemers een certificaat. Tevens evalueert keepersschooleigenaar Riccardo Boscolo, die bij SC Stiens, VC Trynwalden en GAVC in Grou ook de selectiekeepers traint, met de opvoeders en kinderen hoe de basiscursus is verlopen. Voor de opvoeders die de verrichtingen van hun kinderen van dichtbij willen volgen, is er elke zondag koffie met koekjes, zolang de voorraad strekt. Naast inzet om beter te worden als doelverdediger, staan saamhorigheid en plezier voorop tijdens de voor de jeugd zeer enerverende zondagochtenden.

Keepersschool Boscolo KlasseKeepers

STAP VOOR STAP LEREN DUIKEN. FOTO: KEEPERSSCHOOL BOSCOLO

Keepersschool Boscolo KlasseKeepers

DE TRAINERS VAN KEEPERSSCHOOL BOSCOLO ZIJN PRO GOAL-GECERTIFICEERD. FOTO: KEEPERSSCHOOL BOSCOLO

Naar boven

SALE !