Laatste nieuws

Voorjaarscursus Keepersschool Frank de Ruiter vangt aan op 17 februari

Foto: Maarten Omvlee

Op zondag 17 februari laat Keepersschool Frank de Ruiter de bal weer rollen voor jeugdkeepers, jongens en meisjes van 5 tot en met 19 jaar, die niets liever willen dan een betere keeper worden. Dan vindt op Sportpark Harga van VV HBSS, aan de Olympiaweg 41 te Schiedam, de eerste van zeven trainingen plaats in het kader van de inmiddels vertrouwde voorjaarscursus.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar gaat Frank de Ruiter, de ex-Feyenoord-jeugdkeeper die KNVB-gediplomeerd keeperstrainer is, met zijn team trainers keeperstrainingen geven aan de jeugd op het kunstgras van VV HBSS. Omdat er op kunstgras getraind wordt bij de Schiedamse Derdeklasser, is het dragen van een trainingsbroek verplicht.

Er wordt getraind in drie groepen van maximaal vier keepers. Door de kleine groepen, die naar leeftijd en niveau worden samengesteld, krijgen de kinderen veel individuele ondersteuning tijdens de trainingen die één uur duren. Naast veel aandacht voor de passie en plezier voor het keepen, wie wil later geen topkeeper worden?, komt de techniek van het keepen ruimschoots aan bod.

De keeperscursus kost € 115,00. Inschrijven voor de voorjaarscursus kan op de website van de keepersschool: www.keepersschoolfrankderuiter.nl Bij de prijs inbegrepen zit een blauwe sweater. Deze sweater is bedoeld om te dragen tijdens de trainingen. Voor kinderen die al een sweater van Keepersschool Frank de Ruiter hebben, bedraagt het inschrijfgeld € 92,50. Op deze website wordt zo spoedig mogelijk na de inschrijving bekend gemaakt in welke groep de deelnemers zijn ingedeeld.

FOTO: MISCHA KEEMINK

Naar boven

SALE !