Jeugdkeepers

Traditionele wintertrainingen Keepersschool Boscolo

RICCARDO BOSCOLO (FOTO KEEPERSSCHOOL BOSCOLO)

Het is een traditie geworden bij Keepersschool Boscolo op de velden van FVC in Leeuwarden: de wintertrainingen. Voor het derde achtereenvolgende jaar kunnen jeugdkeepers meedoen aan keeperstrainingen in de winterstop. ‘Doorgaan’ is het motto van Keepersschool Boscolo. Met dat devies is er door de keepersopleiding van Riccardo Boscolo gedurende de complete cornonatijd, met inachtneming van coronamaatregelen, doorgetraind. De nieuwe sessie wintertrainingen mag in dat doorzettingsvermogenbeleid dus niet ontbreken.

HET UITERSTE UIT JEZELF LEREN HALEN. (FOTO KEEPERSSCHOOL BOSCOLO)

Eind december 2020 en 2021 gingen de deelnemers keepend het jaar uit. Vorig jaar waren er drie wintertrainingen, dit jaar zijn er vier wintertrainingen. Het kwartet trainingen van de aankomende editie van de wintertrainingen vinden voor het eerst niet in het oude jaar plaats, maar aan het begin van het nieuwe jaar: op 16, 23, 30 januari en 6 februari.

De trainingen zijn voor jeugdkeepers van acht tot en met achttien jaar. Er wordt gewerkt met kleine groepen, waarbij deelnemers naar leeftijd en niveau worden ingedeeld. Door de kleine groepen is er altijd een trainer dichtbij als vraagbaak, aanspreekpunt, houvast en instructeur. Keepers die voor het eerst meetrainen bij Keepersschool Boscolo worden daarom goed opgevangen.

LEREN VAN ELKAAR. (FOTO KEEPERSSCHOOL BOSCOLO)

Op de kunstgrasvelden van Sportpark Wiarda, aan de Ublingaplantage 4 8939EZ Leeuwarden, de thuishaven van de Friesche Voetbal Club (FVC), wordt er getraind op de zondagen 16, 23, 30 januari en 6 februari van 10:00 tot 11:30. De prijs voor vier wintertrainingen is € 50,00. Drinken en een koek zijn bij de prijs inbegrepen. Aanmelden kan op de website van Keepersschool Boscolo: www.keepersschoolboscolo.nl

Naar boven

SALE !