Laatste nieuws

Keepersclinic Boscolo leert hoe je traint bij een keepersschool

Foto: Keepersschool Riccardo Boscolo

Op zondag 24 november verzorgt keepersschool Riccardo Boscolo een keepersclinic op sportpark ‘De Bosk’ van voetbalvereniging Harkema Opeinde: De Bosk 22, 9281NR Harkema. De keepersclinic op de velden van de Zaterdag Vierdeklasser is bedoeld om jongens en meisjes van acht tot zestien jaar te laten ervaren hoe er getraind wordt bij een keepersschool. Riccardo Boscolo en zijn zes trainers geven de maximaal dertig deelnemers, die in kleine groepen worden ingedeeld, veel individuele aandacht. Bewustwording en beter worden als keeper staat, evenals plezier en het met vallen en opstaan genieten van gedreven ballen pakken, centraal op zondag 24 november. De doelgerichte ondersteuning zorgt ervoor dat jeugdkeepers inzien wat hun sterke kanten zijn als doelverdediger, om van daaruit, met handige handreikingen, ter ervaren hoe ze alle onderdelen van het keepen verder kunnen gaan ontwikkelen.

Om middels goede voorbeelden het enthousiasme bij de jeugdkeepers aan te wakkeren geven Marcel Loer en Nienke Olthof een demonstratietraining. Marcel Loer geeft zijn ervaringen als jeugdkeeperstrainer van Sportclub Cambuur door en Nienke Olthof keept in de Eredivisie bij het vrouwenteam van PEC Zwolle.

FOTO: KEEPERSSCHOOL RICCARDO BOSCOLO

Zoals gebruikelijk staat de vernederlandste Italiaan Riccardo Boscolo, net als bij de trainingen van zijn gelijknamige keepersschool, garant voor een goede sfeer en een veilig leerklimaat. Waarbij het voormalige talent van Calcio Padova, de Pater familias van Keepersschool Boscolo, koffie en koekjes voor de meegereisde ouders niet zal vergeten. Jongens en meisjes van acht tot zestien jaar die graag deel willen nemen aan de keepersclinic bij Harkema Opeinde op zondag 24 november kunnen zich aanmelden bij: ijsbrandvandermeer@gmail.com Deelname aan de keepersclinic kost € 5,00, inclusief drinken. Vermeld bij de inschrijving: naam, leeftijd, telefoonnummer, de club waar je speelt en in welk team je speelt.

FOTO: KEEPERSSCHOOL RICCARDO BOSCOLO

Naar boven

SALE !