Laatste nieuws

Derde editie Meidenkeepersdag Keepersschool On Tour bij RKHVV

Foto: Christa Wijlemans

Na twee aansprekende edities organiseert Keepersschool On Tour ook dit jaar weer een Meidenkeepersdag. Zondag 25 augustus kunnen keepsters in de leeftijd van 7 tot 19 jaar daarvoor terecht van 10:00 tot 16:00 uur op de velden van RKHVV in Huissen: Sportpark De Blauwenburcht, Blauwenburcht 1, 6852NS Huissen, Gelderland.

Het programma van de Meidenkeepersdag bestaat uit professionele trainingen, spelvormen en een keepersbattle (keepersoorlog). De trainers van Keepersschool On Tour staan garant voor deskundige begeleiding van de keepende meiden. Deelnemen aan de Meidenkeepersdag kost € 10,00. Deze prijs is inclusief lunch en een aandenken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de website van de keepersschool: www.keepersschoolontour.nl

Er is nog plek voor 30 keepsters. Ook voetballende meiden kunnen deelnemen aan de Meidenkeepersdag op 25 augustus aanstaande. Voetbalsters krijgen op een andere manier dan keepsters, maar wel in samenwerking met elkaar, een leerzame dag voorgeschoteld met veel voetbalplezier. Ook voor de voetbalsters zijn er voor de all-in prijs van € 10,00 nog 30 plaatsen beschikbaar.

FOTO: CHRISTA WIJLEMANS

Keepersschool On Tour heeft een traditie opgebouwd in het organiseren van keepersdagen voor meiden in de leeftijd van 7 tot 19 jaar. Keepersschoolhouder Berry van de Biezen, de voormalige trainingsgenoot van Maarten Stekelenburg in de jeugd van Ajax – organiseerde in 2016 al, voordat de Oranje Leeuwinnen het meiden- en vrouwenvoetbal een onnavolgbare impuls gaven, de eerste landelijk Meidenkeepersdag bij VV De Bataven in Gendt. Vanuit het hele land kwamen er destijds tachtig meiden naar Sportpark Walbruggen. Een jaar later was de tweede editie van de Meidenkeepersdag net zo succesvol op de velden van Quick 1888 in Nijmegen. Van de Biezen, die in het verleden als senior onder meer bij Sparta Nijkerk heeft gekeept, traint bij RKHVV in Huissen de meiden- en vrouwenkeepsters, waaronder Esmée Happel; de talentvolle keepster van RKHVV Vrouwen-1.

Naar boven

SALE !