Jeugdkeepers

Keepers 2 daagse Keepersschool On Tour

(foto Keepersschool On Tour)

Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november wordt er door Keepersschool On Tour een Keepers 2 daagse gehouden in samenwerking met Huissense Eersteklasser RKHVV. Op de velden van Sportpark De Blauwenburcht – Blauwenburcht 1, 6582NS Huissen – is er eind oktober, begin november plaats voor 35 jongens en meiden in de leeftijd van 7 tot en met 13 om leerzaam plezier te beleven aan het keepen.

Op beide keepersdagen wordt er getraind onder leiding van de gediplomeerde keeperstrainers van Keepersschool On Tour van 10:00 tot 15:00 uur. Er zijn dagelijks twee drinkpauzes, waarbij het drinken wordt verzorgd. In zeven leeftijdscategorieën, van Onder 8 tot Onder 14, is er plaats voor 5 keepers of keepsters.

Het is naast het volgen van de volledige tweedaagse ook mogelijk om één van de twee dagen, zaterdag of zondag afzonderlijk, deel te nemen aan de Keepers 2 daagse. Vanwege de coronaproof status van de tweedaagse mogen er geen ouders aanwezig zijn langs de lijn, is er geen gezamenlijke lunch en is betaling vooraf verplicht, zodat fysiek contact middels het ontvangen van een e-ticket adequaat wordt beperkt.

(foto Keepersschool On Tour)

De kosten voor deelname aan de Keepers 2 daagse bedragen:
• € 60,00 per persoon voor 2 dagen inclusief shirt en bidon
• € 39,00 per persoon voor 1 dag inclusief shirt en bidon
• € 27,50 per persoon voor 1 dag zonder shirt, met bidon
Aanmelden  kan op https://keepersschoolontour.nl/keepersdagen/2daagse Op de webpagina staat rechts onderaan een oranje rechthoek: Inschrijven Keepers2daagse. Het is eveneens mogelijk een email te sturen naar: info@keepersschoolontour.nl

Naar boven

SALE !