Laatste nieuws

Ballen en prijzen pakken tijdens tweede Keepers 2 Daagse On Tour

Foto: Christa Wijlemans

Vanwege een succesvolle eerste editie vorig jaar organiseert Keepersschool On Tour de tweede Keepers 2 Daagse in het weekend van 22 en 23 juni aanstaande. Deze tweedaagse is bedoeld voor keepers en keepsters van 7 tot en met 18 jaar. Op het kunstgras van Eersteklasser RKHVV zullen de dagen gehouden worden: Sportpark De Blauwenburcht, Blauwenburcht 1, 6852NS Huissen, Gelderland.

Berry van de Biezen, de eigenaar en oprichter van Keepersschool On Tour, zet zoals gewoonlijk weer in op het verzorgen van passie en plezier voor jonge doelverdedigers. De oud Ajax-jeugdkeeper heeft een gevarieerd programma opgesteld. Met een uitgebreide masterclass over het één-tegen-één-duel. De tweedaagse in de vorm van een bootcamp, met veel spelvormen die plezier verhogend werken, besteedt tevens speciale aandacht aan de uittrap. Elke dag wordt afgesloten met diverse wedstrijdjes waarbij prijzen gegrepen kunnen worden.

Er is in het weekend van 22 en 23 juni plaats voor dertig keepers en keepsters. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Wie deel wil nemen aan de tweedaagse kan zich inschrijven op www.keepersschoolontour.nl De prijs voor twee dagen keeperslol bedraagt € 49,00. Het is ook mogelijk om alleen op zaterdag of zondag mee te doen. De prijs voor een losse trainingsdag is € 35,00. De prijzen zijn inclusief een Keepers 2 Daagse-shirt met naamsvermelding, dat gebruikt kan worden om in te trainen, en elke dag een sportlunch en gezonde tussendoortjes om op een verantwoorde manier hun spieren aan het werk te kunnen blijven zetten.

Wanneer je je inschrijft ontvang je ook nog een speciaal Keepers 2 Daagse shirt met naam. Ook wordt er aan het einde van het weekend een deelnemersdiploma uitgereikt.

Keepers en keepsters die hun vaardigheden willen verbeteren en de lol in het keepen willen vergroten, krijgen daar onder begeleiding van de gediplomeerde en ervaren keeperstrainers van Keepersschool On Tour ruimschoots de kans voor. Er wordt gewerkt met kleine trainingsgroepen. Daardoor is er veel ruimte voor individuele aandacht. De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau.

Naar boven

SALE !