Laatste nieuws

Trainingskamp Keeper Academy en Voetbal Academy vol sportplezier

Alberto Schipper KlasseKeepers KEEPER ACADEMY
Foto: Maarten Omvlee

Voor het tweede achtereenvolgende jaar belooft het voetbalkamp, dat door de Keeper Academy van Alberto Schipper en de Voetbal Academy van Jeroen dekker wordt georganiseerd, een voetbalfeest te worden voor zowel voetballers als keepers. Doordat de Keeper Academy en de Voetbal Academy wederom de handen ineen slaan, worden keepers en voetballers in staat gesteld samen een geweldig sportief weekend te beleven. De kracht van het trainingskamp is dat er sportief gezien veel meer samen wordt gedaan dan alleen voetballen. Daardoor kunnen kinderen naast voetbal- en keeperstrainingen in de meest uiteenlopende situaties saamhorig plezier halen uit het samen optrekken.

Het trainingskamp wordt gehouden voor voetballers en keepers van vijf tot en met zestien jaar in het weekend van 28 tot en met 30 juni. De locatie is Camping Krolsbergen: Paasloërweg 16 te Paasloo (Overijssel). De deelnemers kunnen twee maal overnachten op de camping, maar meedoen aan afzonderlijke dagen, zonder overnachtingen, is eveneens mogelijk. Gedurende het hele weekend is het eten en drinken bij de prijs inbegrepen.

Een weekend lang trainen houdt vanzelfsprekend in veel voetballen en keepen, met voetballen in een pannakooi en een spannend afsluitend toernooi. Daarnaast is er ook tijd voor voetgolf en zwemmen. Tevens staat klauteren in het klimbos Avontuurlijk Paaslo op het programma. Het trainingsweekend draait dus niet enkel en alleen om voetbalvaardigheden. De prijs voor het hele weekend is € 100,00. De zaterdag kost € 45,00 en de zondag € 35,00. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Voor inschrijven of meer informatie kunnen belangstellenden terecht op de websites: www.keeperacademy.nl of www.voetbalacademy.com.

Naar boven

SALE !