Laatste nieuws

Optimale aandacht en continuïteit bij de Keeper Academy

Foto: Maarten Omvlee

“Keepers verdienen het beste”, zegt Alberto Schipper rechtstreeks vanuit zijn keepershart, “daarom stap ik met mijn Keeper Academy aankomend seizoen over van losse, afzonderlijke cursussen naar lid worden van onze keepersschool, want ik wil de keepers intensief kunnen begeleiden en dan is het structureel contact met de jeugd belangrijk.” In Schippers woonplaats Willemsoord kunnen kinderen van acht tot zeventien jaar die hun keepersskills willen trainen en verbeteren lid worden van de Keeper Academy. Op drie niveaus kunnen de jeugdkeepers instromen: beginner, advanced, expert.

Elk lid krijgt een keepersshirt en per pakket wordt de uitrusting uitgebreid met een bidon, keepershandschoenen, keepersbroek en sokken. “Als je lid word van onze keepersschool kan je een heel seizoen wekelijks trainen”, vult Schipper aan, “kies je voor de Keeper Academy, dan kies je ervoor om een jaar lang aan jezelf te werken onder begeleiding van gediplomeerde keeperstrainers. Het trainingsseizoen van de Keeper Academy loopt van 4 september tot en met 27 mei. Alleen tijdens de vakantieperiodes van de regio Noord wordt er niet getraind.”

De wekelijkse trainingen vinden op woensdagmiddag plaats. Op sportpark De Boschkamp, de thuishaven van VV Willemsoord: Paasloregel 3A, 8338ST Willemsoord. Meer informatie is te vinden op de website: keeperacademy.nl.

Naar boven

SALE !