Laatste nieuws

Bij Keepersuniversity Michel Veurink kan je gescout worden door Sporting Lissabon

Foto: Keepersuniversity Michel Veurink

Het samenwerkingsverband dat tussen Keepersuniversity Michel Veurink en Sporting Lissabon in mei dit jaar is beklonken, mondt in de herfstvakantie uit in twee keepersevenementen. Op 23, 24 en 25 oktober komt Miguel Miranda, de hoofdcoördinator keepers van de jeugdopleiding, de ‘Academy van Sporting Club de Portugal’, met een paar Portugese collega’s naar Nederland. Miranda is door zijn begeleiding in het verleden van de keepers Ederson Moraes (Benfica, Manchester City, Brazilië Onder 23) en Jan Oblak (Atlético Madrid, Slovenië) een expert op het gebied van het geven van keeperstrainingen aan de jeugd.

Samen met trainers van de Keepersuniversity Michel Veurink wordt er door de trainers van Sporting Lissabon een keepersdriedaagse en een clinic speciaal voor keeperstrainers gehouden op de velden van VV Victoria, de thuishaven van Keepersuniversity Michel Veurink, in Enschede. Talenten die opduiken tijdens de drie keepersdagen kunnen zomaar in de armen vallen van de scouts van Sporting Lissabon.

Op dinsdag 24 oktober vindt er in samenwerking met de jeugdopleiding van de Champions League-deelnemer waar Bas Dost speelt, een aparte keepersclinic plaats. Deze clinic staat zowel theoretisch als praktisch in het teken van de rol van de keeper in het steeds sneller en fysieker wordende hedendaagse voetbal. De keepersdagen duren van 10.00 tot 15.00 uur. De keepersclinic wordt ’s avonds gehouden van 19.00 tot 22.00 uur. Aanmelden of vragen naar meer informatie kan op info@keepersuniversity.com of www.keepersuniversity.com.

Talenten die opduiken tijdens de drie keepersdagen kunnen zomaar in de armen vallen van de scouts van Sporting Lissabon.

Talenten die opduiken tijdens de drie keepersdagen kunnen zomaar in de armen vallen van de scouts van Sporting Lissabon.

Naar boven

SALE !