Laatste nieuws

Keepersschool Balvast komt over de brug met gratis trainingssessie

002-SCHUIN VOOR RECLAMEBORD
Foto: Maarten Omvlee

Wie in de regio Rotterdam ten zuiden van de Nieuwe Maas graag keept, krijgt de gelegenheid om in de Barendrechtse wijk Smitshoek de techniek te leren om gedegen een bal vast te pakken of tegen te houden. Kelly Hermsen, de eigenaar van keepersschool Balvast, is een Like-Deel-Win-actie gestart om bekendheid te geven aan de tweede locatie die Balvast volgend jaar opent bij VV Smitshoek.

Vanaf zondag 11 februari 2018, van 09.30 tot 10.30 uur, steekt de trainersbrigade van keepersschool Balvast vanuit Rotterdam-Ommoord de Van Brienoordbrug over om op Sportpark Smitshoek keepers te leren hoe je een doel schoon houdt. SV Ommoord, waar Balvast in september 2016 begon, blijft de thuishaven van de Zuid-Hollandse keepersopleiding.

Keepers van alle leeftijden mogen meedoen. Deelnemers kunnen tevens een keeper taggen, of zichzelf, die het volgens hen verdient om de gratis trainingssessie te winnen. Op 5 december wordt door de dit jaar voor Sinterklaas spelende Kelly Hermsen de winnaar bekend gemaakt. De gelukkige wint naast een trainingssessie ook een complete outfit van Balvast en een paar keepershandschoenen. Het zou zo maar een ideale start kunnen zijn voor kinderen die nog nooit gekeept hebben, maar het wel graag willen en geholpen willen worden om balvast te worden.

Naar bovenAlle sweaters: 1+1 GRATIS!