Laatste nieuws

SKOR zoekt keepers die de nieuwste keepershandschoenen willen testen

Foto: SKOR Sports

SKOR is al twintig jaar belangrijk voor de randvoorwaarden op voetbalvelden en trainingscomplexen door heel Europa. In Nederland is SKOR qua doelen en dug-outs marktleider. Bij Ajax, Feyenoord en PSV wordt er gescoord in SKOR doelen die volledig in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden.

SKOR produceert inmiddels ook hoogwaardige producten voor voetbalclubs, voetballers en keepers. Het assortiment op voetbalgebied bestaat uit ballen, scheenbeschermers, wedstrijdkleding, trainingskleding en keepershandschoenen.

Door intensieve interactie met voetballers, zijn de voetbalbenodigdheden tot stand gekomen; afgestemd op wat voetballers als prettig ervaren. Datzelfde praktijkgerichte proces heeft voor doelverdedigers keepershandschoenen opgeleverd. Omdat er volgens SKOR nooit een eind komt aan het proces van testen en verbeteren, is SKOR op zoek naar keepers die de nieuwste SKOR keepershandschoenen grondig willen uitproberen.

FOTO: SKOR SPORTS

Als jij een keeper bent die de uitdaging aan wil gaan om met ballen te gaan stoppen met keepershandschoenen van SKOR, kan je Ambassador worden van SKOR. Je krijgt de gelegenheid om de nieuwste handschoenen uitgebreid te testen, ontvangt daarbij exclusieve kortingen en blijft op de hoogte van de nieuwste SKOR producten. Zo verdedig je in een win-winsituatie twee doelen. Je speelt een praktische en voorname rol in de merk- en productontwikkeling van dit snelgroeiende sportmerk en je verzekert jezelf tegelijk van hoogwaardige keepershandschoenen. Keepers die dit willen kunnen zich aanmelden als SKOR Ambassador. Wie de handschoen past trekken hem aan: https://skor.nl/ambassador

Naar boven

SALE !