Laatste nieuws

Keepersdag FC Emmen en Keepable met Kjell Scherpen krijgt extra sessie

Foto: Keepable

Voor het negende jaar op rij organiseert FC Emmen op woensdag 1 mei een keepersdag in het eigen stadion: De Oude Meerdijk, Stadionplein 7825SG Emmen. Dit jaar wordt de instuif voor jeugdkeepers, jongens en meisjes van 5 tot en met 17 jaar, gehouden in samenwerking met Keepable; de Nederlandse vertegenwoordiger van RG-keepershandschoenen en leverancier van allerhande keepers- en trainingsmaterialen.

De FC Emmen Keepersdag biedt een unieke gelegenheid voor jeugdkeepers en jongeren die in keepen geïnteresseerde zijn, die misschien al op het punt staan de handschoenen aan te trekken, om in contact te komen met de doelmannen van Eredivisionist FC Emmen: Peter van der Vlag, Dennis Telgenkamp en Kjell Scherpen. Deelnemers hoeven dus niet perse keeper te zijn om mee te mogen doen. Iedereen krijgt de kans te ervaren hoe het is om als keeper te trainen als een prof. Door de ervaren keeperstrainers is elke deelnemer in goede handen.

Het animo voor de FC Emmen keepersmiddag is groot. De aantrekkingskracht van Kjell Scherpen, de jongste keeper van de Eredivisie, die in de belangstelling van Ajax staat, speelt daarbij een grote rol. Om meer jongeren deel te kunnen laten nemen aan dit keepersevenement is er een tweede sessie bijgekomen. Aanvankelijk zou de keepersmiddag duren van 13:00 tot 15:00 uur. Inmiddels is er ook een sessie van 15:00 tot 17:00 uur. De prijs voor deze keepersmiddag bedraagt € 20,00. Wie wil meedoen kan zich aanmelden via: www.keepable.nl/keepersdag

Naar boven

SALE !