Laatste nieuws

Silvolde met Ten Vaarwerk en Vd Gevel tegen Grieken

Silvolde Ten Vaarwerk Van de Gevel Panathinaikos FC
Foto: Geno Mijnen

Afgelopen zondag speelde Sportclub Silvolde in Swolgen, een oefenwedstrijd tegen de Griekse grootmacht Panathinaikos. De wedstrijd werd live uitgezonden op de Griekse televisie. Sportclub Silvolde-goalie Marco Olthuis was wegens vakantie nog niet aanwezig. Hij werd zondag in de eerste helft vervangen door Stan ten Vaarwerk. De 18-jarige talentvolle doelman kwam deze zomerperiode over van 4e klasser ’t Peeske uit Beek (Gld).

Ten Vaarwerk speelde een prima eerste helft en moest na een aantal goede reddingen, helaas toch eenmaal capituleren. Zodoende ging Panathinaikos, verliezend finalist in de Europacup 1-finale tegen Ajax (1971), rusten met en magere 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd Ten Vaarwerk vervangen door A-junior Damon van de Gevel (17), een doelman uit de eigen opleiding. Ook na de rust kon Panathinaikos geen echte potten breken en werd het door een strafschop in de 75ste minuut 0-2. Na de wedstrijd tijd voor een fotosessie met Luke Steele, doelman van Panathinaikos, die zeer te spreken was over het optreden van de jeugdige Silvolde-goalies.

Naar boven

KLASSEKEEPERS SHOP


Ontdek de #KlasseKeepers-hoodies!